با ما در تماس باشید

۰۹۱۲۶۲۷۰۲۸۴

پست الکترونیکی

[email protected]

پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ام دی اف یکی از انواع پارتیشن های پرکاربرد برای محیط های مختلف است و از آنجایی که ساخت و طراحی آن تنوع بالایی دارد قابل تطابق و هماهنگی با دکوراسیون و چیدمان متفاوت مکان های رسمی و غیر رسمی می باشد. تخصیص یک فضای جداگانه و مناسب با پارتیشن ام دی اف که جنس مرغوبی دارد اطمینان خاطر را از لحاظ زیبایی و ایمنی به همراه خواهد داشت. در واقع به پارتیشنی که جنس دیوار پرکننده و فریم دور پارتیشن از ام دی اف ساخته شده باشند پارتیشن ام دی اف گفته می شود.

تجربه غنی تولید کنندگان پارتیشن ام دی اف در ابعاد، طرح ها و رنگ های متنوع سبب استفاده روزافزون از این نوع پارتیشن به ویژه در اماکن عمومی و ادارات دولتی شده است که علاوه بر خصوصی سازی فضای موجود سبب زیبایی مناسبی در محیط کاری نیز می شود.

به دلیل تنوع و زیبایی پارتیشن ام دی اف و نصب مناسب و سریع این نوع پارتیشن استفاده از آن رایج بوده و تمرکز و روحیه بخشی مناسبی برای کارکنان به وجود خواهد آمد.

عناصر موجود در ساخت انواع پارتیشن ام دی اف قابلیت انعطاف پذیری مناسبی به این تقسیم کننده می دهند و به عنوان یک وسیله مقاوم و ایمن برخی از مدل های آن به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت نصب یراق آلات و قفل بر روی آن وجود داشته باشد.

ام دی اف

ام دی اف (MDF) مخفف واژه Medium Density Fiberboard است. ام دی اف حاصل محصولاتی از چوب می باشد که تحت فشار بالایی کنار هم به صورت فشرده قرار گرفتند و نسبت به رطوبت بالا از خود مقاومت خوبی نشانن می دهند. چگالی ام دی اف به طور متوسط ۶۵۰تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. استفاده پرکاربرد ان در منازل در ساخت کابینت های مختلف می باشد که در واقع می توان ان را جایگزین تخته های ۳ لایی و یا تخنه های نیون در گذشته در نظر گرفت. برای زیباتر دیده شدن این ام دی اف ها می توان بر حسب کاربرد ان از رنگ های مختلفی استفاده کرد.معروف ترین پارتیشن های ام دی اف PVC، HPL ،VINILIUM  و فرمیکا می باشد.

انواع ام دی اف

توسکا: Alnus

دو نوع از توسکا در ایران موجود است که به ان ها قشلاقی و ییلاقی گفته می شود.چوب این نوع دارای خصوصیات  کرم مایل به قرمز،دوایر سالیانه پهن با حدودنسبتا”مشخص و موجدار درمقطع عرضی وپره چوبی آجری شکل قرمز در مقطع شعاعی و دوک های ظریف(پره ها)در مقطع مماسی می باشد. چوبی با وزنی متوسط است . مقاومت کمی دارد اما این مقاومت نسبت به اب بیشتر است. بعد از نوع راش بیشترین فروش را در بازار از ان خود کرده است وبیشترین استفاده ان در ساخت بناهای ابی می باشد.

راش: Brish

از خواص ظاهری چوب راش درون نامشخص و به رنگ کرم مایل به قرمز است در مقاطع طولی خطوط مشخص تری دارد و در مقطع طولی می توان پره های چوبی را مشاهده کرد که به صورت لکه های قرمز دیده می شوند این پره ها در مقاطع شعاعی به پرمگسو در مقاطع مماسی به دوک معروفند. البته به علت اینکه بعد از رنگ امیزی این چوب لکه های قرمز رنگ به سیاه رنگ تبدیل می شوند نجاران ان را یک ایراد می دانند. راش دارای بافت همگن و وزنی متوسط است.بیشترین کاربرد ان در مبل سازی می باشد.

افرا: maple

این گونه از چوب در ایران دارای تنوع بیشتری از جمله افرا پلت،افرا شیردار وکیکم می باشد. از جمله خصوصیات ظاهری ان می توان به درون نامشخص، چوب سفید مایل به کرم با درخشندگی کم و بیش صدفی اشاره کرد. این چوب دارای وزنی متوسط است. در صنعت مبل سازی و روکش سازی بسیار استفاده از ان متداول است.

پارتیشن ام دی اف

 

انواع پارتیشن از نظر ساختاری

انواع پارتیشن ام دی اف در ابعاد و اندازه های کوچک و بزرگ موجود هستند تا فضای کوچک با متراژ کم را نیز پوشش دهند.  پارتیشن ام دی اف انواع مختلفی دارد و ابعاد و جنس ام دی اف به کار گرفته شده برای ساخت این نوع پارتیشن مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت خرید آن می باشد

ارتفاع کم و زیاد برای این نوع پارتیشن به گونه ای در نظر گرفته شده که امکان نصب آن با پوشش کامل تا سقف به صورت یک اتاقک کامل وجود داشته باشد.

متریال مورد استفاده برای ساخت پارتیشن ام دی اف در ضخامت زیاد و کم موجود است که البته در استحکام و مقاومت آن نقش دارند. علاوه بر این برای استفاده در فضای متفاوت با مساحت کم و زیاد می توان از انواع مختلف این پارتیشن استفاده کرد.

انواع پارتیشن ام دی اف  به صورت تک جداره و دوجداره نیز ساخته می شود و بسته به انتخاب مشتری قابلیت اجرایی در محیط های گوناگون را دارد. هر کدام از این نوع پارتیشن های ام دی اف کارایی خاص خود را دارند و با قیمتی متفاوت عرضه می شوند.

انواع پارتیشن ام دی اف

یکی از مزایای خوب پارتیشن این است که می توان قسمت های مختلف منزل را با توجه به سلیقه خود جدا کرد پس می توان نقش پارتیشن را در منزل همانند یک دیوار توصیف کرد.با توجه به مقرون به صرفه بودن استفاده از این پارتیشن ها می توانید با هزینه کاملا مناسب فضای کاری و یا منزل خود را طوری تقسیم کنید که به فضای  کاربردی تر تقسیم شود.

امروزه با توجه به پیشرفت هایی که در پارتیشن ها رخ داده است ان ها را می توان در طرح های بسیار متنوعی پیدا کرد اما در بین ان ها چندین طرح از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و برای اهداف تجاری، اداری و مسکونی پر کاربرد تر هستند از جمله این طرح ها می توان پارتیشن ام دی اف یا پارتیشن چوبی را نام برد. اکثر طراحان داخلی برای زیبا تر کردن و جدا کردن قسمت های مختلف منازل و مناطق  مسکونی از پارتیشن ام دی اف استفاده می کنند.

مقاله پیشنهادی : پارتیشن دوجداره

پارتیشن ام دی اف

مزایای استفاده از پارتیشن ام دی اف

تنوع رنگی بالا و امکان انتخاب با تنوع زیاد

ایحاد یک فضای کاملا انفرادی با موارد ایمنی مناسب

استحکام و مقاومت بالا در برابر ضربه و تغییرات آب و هوایی

غیر قابل نفوذ بودن در برابر رطوبت

پارتیشن ام دی اف به شکل های مختلفی متناسب با محل کار و یا به عنوان یک عنصر دکوراتیو در منازل طراحی می شود از این رو قابلیت استفاده از این پارتیشن روز به روز بیشتر شده است.

در بسیاری از محیط های اداری و ارگان های رسمی که به دلیل محدودیت فضا و کوچک بودن مساحت موجود برای کارکنان امکان ساخت دیوار ثابت وجود ندارد می توان بخش های داخلی را با استفاده از پارتیشن ام دی اف جداسازی کرد. جداسازی محیط با استفاده از این نوع پارتیشن در مقایسه با ساخت دیوار مقرون به صرفه می باشد و موجب صرفه جویی در میزان وقت و هزینه می گردد.

به کارگیری پارتیشن ام دی اف به صورت کامل به عنوان ایجاد یک فضای کاملا مجزا در محیط های رسمی که پر رفت و آمد می باشند موجب ایجاد آسایش و بالا رفتن تمرکز پرسنل می گردد. این محصول نسبت به دیوار گچی و ثابت از زیبایی بالاتری برخوردار است و از ورود و خروج صدای زیاد در محیط های شلوغ پیشگیری می کند.

مهم ترین عوامل برای خرید انواع مناسب از پارتیشن ام دی اف

مهم ترین عواملی که برای خرید نوع مناسب پارتیشن ام دی اف باید در نظر گرفته شود شامل: مساحت محیط مورد نظر، هارمونی رنگ های به کار گرفته شده در محیط مطابق با سایر وسایل و طرح های موجود و میزان هزینه ای است که برای خرید پارتیشن ام دی اف در نظر گرفته شده است می باشد.

پارتیشن ام دی اف

ویژگی های بارز انواع پارتیشن ام دی اف

مهم ترین ویژگی هاو مشخصه های متمایز کننده انواع پارتیشن ام دی اف شامل: قابلیت نصب در محیط های گوناگون بدون آسیب رساندن به کف، پوشاندن عیب و نقص دیوارها و ستون های کج، امکان نصب سریع و آسان، قابلیت جا به جایی در مدت زمان کوتاه، طول عمر بالا و تنوع در رنگ می باشد.

مقاله پیشنهادی : پارتیشن از آغاز تا به امروز

متریال مورد استفاده در ساخت پارتیشن ام دی اف

برای ساخت این پارتیشن از ترکیب ام دی اف با دوام که از طول عمر بالایی برخوردار است همراه با شیشه های نشکن استفاده می شود. این نوع پارتیشن به صورت ساده با استفاده از ام دی اف رنگی و باکیفیت قابلیت اجرایی متفاوتی دارد.

ترکیب ام دی اف و شیشه در انواع پارتیشن های اداری تاثیر بسزایی در میزان بهره مندی از نور طبیعی و روشن شدن فضای محیط کار دارد.

پارتیشن ام دی اف

قابلیت ساخت و طراحی انواع پارتیشن

ساخت انواع پارتیشن ام دی اف با این قابلیت طراحی شده اند که یراق آلات و ملزومات مختلف بر روی بدنه آن نصب شود و با طرح های خاص مدرن می تواند فضای محیط های رسمی و اداری بی روح و خشک را تبدیل به محیطی سرزنده و شاداب کند.

پارتیشن ام دی اف می تواند هم به صورت یکسره مورد استفاده قرار بگیرد و هم این که دو دیوار را در فضای داخلی به شکلی مناسب به یکدیگر متصل کند. یکی از نمونه های پرطرفدار و پرکاربرد پارتیشن ام دی اف در محیط های رسمی پارتیشن دوجداره ام دی اف می باشد که با قیمت ارزان به فروش می رسد و کارایی گسترده ای در جداسازی فضای کوچک دارد. ارائه انواع پارتیشن ام دی اف با نصب مناسب سبب بیشتر شدن مزایای استفاده از این نوع پارتیشن می شود.

کاربرد پارتیشن ام دی اف در جداسازی فضا

اگر در منزل پذیرایی بزرگی دارید می توانید از طریق پارتیشن ام دی اف ان را به دو قسمت اتاق نشیمن و اتاق پذیرایی تبدیل کنید تا از این طریق مکان مناسبی را برای برگذاری مهمانی در خانه خود فراهم کنید و هم اینکه خانه خود را زیبا تر کردید. اگر اتاق خواب شما فضای خوب و بزرگی دارد می توانید با استفاده از پارتیشن ان را به قسمت های مختلف تقسیم کنید و مکانی را برای استراحت و محل کار و یا مطالعه خود ایجاد کنید.

به اشتراک بگذارید:

دیدگاه ها بسته شده اند.