با ما در تماس باشید

۰۹۱۲۶۲۷۰۲۸۴

پست الکترونیکی

[email protected]

پارتیشن تک جداره

پارتیشن تک جداره

پارتیشن به عنوان تقسیم کننده های محیط به چند فضای مجزا هستند که برای ایجاد یک حریم خصوصی مناسب در مکان های رسمی و غیر رسمی در نظر گرفته می شوند. استفاده از انواع پارتیشن از جمله پارتیشن های تک جداره به شکل های مختلف به عنوان جایگزین برای دیوار در نظر گرفته می شود. انواع پارتیشن تک جداره دارای ویژگی هایی هستند که کاربری آن ها به عنوان تقسیم کننده فضا مناسب می سازد.

پارتیشن ها را می توان برای هر متراژی از ساختمان با هر مساحتی که داشته باشد حتی در فضاهای کوچک مورد استفاده قرار داد و یک فضای خصوصی را برای افراد به وجود آورند. فضای خصوصی ایجاد شده با پارتیشن تک جداره یک محیط امن توام با آرامش را به وجود می آورد.

اندازه و سبک های مختلفی از پارتیشن تک جداره  با توجه به معیارهای استاندارد برای محیط های مختلف طراحی شده است و ارتفاع آن نیز با توجه به ارتفاع محل مورد نظر دارای تنوع می باشد.

استفاده از پارتیشن به خصوص برای اماکنی مانند اداره ها با توجه به دکوراسیون موجود می تواند حریم خصوصی مناسبی را برای کار فراهم آورد. به هر ترتیب می توان طرح و نوع دلخواع از پارتیشن تک جداره را با توجه به سیستم مورد نظر تعیین کرد.

پارتیشن تک جداره

پارتیشن تک جداره در دکوراسیون امروزی:

با پیشرفت تکنولوژی و صنعت مد در زمینه های مختلف تغییرات چشمگیری در طراحی دکوراسیون داخلی محیط های تجاری و کاری به وجود آمده است و یکی از راهکارهای جدید جهت مدرن سازی فضای داخلی محیط های کاری و اداری استفاده از پارتیشن تکجداره به منظور جداسازی و تمایز در یک سالن به صورت چند محیط جداگانه و خصوصی می باشد.

در بسیاری از محیط های کاری که به دلیل اتلاف وقت و نبودن فضای کافی امکان جداسازی فضای داخلی به وسیله دیوار وجود ندارد از پارتیشن های تکجداره استفاده می شود تا بازدهی کارکنان در یک محیط خصوصی افزایش پیدا کند.

با توجه به این که بسیاری از افراد ساعت های طولانی را در محیط های کاری سپری می کنند توجه به طراحی فضای داخلی محیط اداری و کاری تاثیر بسزایی در افزایش روحیه کارکنان خواهد داشت. از این رو به کارگیری پارتیشن تکجداره تاثیری مطلوب در ایجاد استقلال کارکنان و افزایش بازدهی آنها خواهد گذاشت.

 

طراحی متفاوت برای پارتیشن های تک جداره

طراحی و اجرای انواع پارتیشن تک جداره به گونه ای است که توسط متخصصان فعال در این زمینه صورت می گیرد و مراحل نصب آن نیز باید به شکلی دقیق انجام شود تا در نهایت نتیجه مناسب از کاربرد این نوع پارتیشن حاصل شود.

پارتیشن های تک جداره از مواد مختلفی با جنس متفاوت و درجات کیفی گوناگون ساخته می شوند  و انتخاب نهایی برای کاربرد هریک از آنها به شکل سلیقه ای تعیین می شود. پیکربندی پارتیشن های تک جداره ممکن است از نوع ساده و یا منحنی دار باشد که با توجه به طراحی و مساحت فضای مورد نظر می توان نوع مناسبی از این پارتیشن را برای تقسیم فضا انتخاب کرد.

انواع مختلف از پارتیشن تک جداره به شکلی طراحی شده اند که درز نداشته باشند و با مشخصات فنی استاندارد جهت تولید پارتیشن مطابقت لازم را داشته باشند. به هر میزان که کیفیت ساخت پارتیشن بالاتر باشد و مطابقت بیشتری با نکات استاندارد در این زمینه موجود باشد در نهایت استفاده از آن نیز بهینه تر می شود.

پارتیشن تک جداره

مزایای استفاده از پارتیشن تک جداره

استفاده از هر نوع پارتیشن با توجه به ویژگی هایی که دارد شامل مزایا و معایبی نیز می شود که در این میان با بررسی عوامل به شکل مناسب  و نوع کاربری که از پارتیشن انتظار می رود می توان انتخابی بهتر انجام داد. از مهم ترین مزایای استفاده از پارتیشن های تک جداره می توان به موارد زیر اشاره کرد.

از آنجایی که پارتیشن های تک جداره دارای طرح و رنگ های متنوعی هستند دست مشتریان  برای انتخاب نوع مناسب از پارتیشن با کاربردهای گوناگون باز است.

نصب و استفاده از انواع پارتیشن تک جداره در هر مدلی که باشد بسیار ساده و راحت می باشد.

از آنجایی که این محصول دارای وزن مناسبی است می توان آن را جابجا کرده و در محل جدید دیگری نصب نمود.

قیمت آن نسبت به برخی دیگر از انواع پارتیشن از جمله نسبت به پارتیشن دوجداره مناسب تر می باشد از این رو کاربرد آن نیز مقرون به صرفه می باشد.

مهم ترین مزیت بکارگیری پارتیشن تکجداره شامل:

امکان تغییر مکان پارتیشن همراه با جابجایی راحت، مناسب برای استفاده در فضای کوچک با اشغال فضای کمتر، امکان فراهم نمودن نظارت بر محیط اداری برای مدیریت می باشد.

ساختار سیستم مورد نظر با استفاده از انواع پارتیشن تک جداره به هم نمی خورد چون فضای کمی را اشغال می کند.

پارتیشن تک جداره از نوع شیشه ای می توانند نور مناسب محیط را به مقدار زیادی تامین کنند.

این محصول برای محیط های کوچک و همین طور منازل مسکونی یک انتخاب خوب محسوب می شود.

پارتیشن تک جداره

معایب پارتیشن تک جداره

در کنار مزایایی که استفاده از پارتیشن تک جداره دارد معایبی نیز برای آن در نظر گرفته می شود که شامل موارد زیر است.

این محصول به شکل مناسب و به مقدار زیاد به عنوان عایق گرما و حرارت عمل نمی کند.

انواع پارتیشن تک جداره خاصیت آگوستیکی ندارند.

پارتیشن تکجداره

مشخصه های بارز پارتیشن تکجداره

با استفاده از پارتیشن تکجداره در محیط های تجاری و کاری می توان علاوه بر استفاده مطلوب از فضای داخلی قسمت های ناقص و اضافی موجود در فضا را پنهان کرد.

در محیط های کاری بزرگ با تعداد کارمندان زیاد با استفاده از پارتیشن تک جداره می توان از تجمع کارکنان در یک بخش جلوگیری کرده و محیطی آرام را برای بهینه تر شدن فضای کاری توام با آرامش به وجود آورد

به کارگیری پارتیشن تک جداره برای ایجاد اتاق های بیشتر  و تقسیم فضا به شکل مناسب در فضای داخلی شرکت های بزرگ کاربردی گسترده دارد.

مقاله پیشنهادی : آشنایی با پارتیشن اداری

کاربرد انواع پارتیشن تک جداره

انواع پارتیشن تک جداره برای تقسیم بندی فضا در محیط های کاری و اداره ها مناسب می باشند.

جهت تفکیک فضای داخلی منازل مسکونی یا تجاری متناسب با دکوراسیون مورد نظر می توان بهترین نوع پارتیشن تک جداره را انتخاب کرد.

برای پوشاندن قسمتی از فضای مورد نظر که در دید قرار دارد و یا در فضای بازی و تفکیک ورودی ساختمان از بخش های دیگر به راحتی می توان از پارتیشن تک جداره استفاده کرد.

از آنجایی که قیمت پارتیشن تک جداره مناسب است برای ساختمان هایی با کاربری متفاوت استفاده می شود.

از پارتیشن های تک جداره می توان برای منازل مسکونی جهت جداسازی فضای آشپزخانه، سالن غذاخوری و قسمت های دیگر که فضایی یکپارچه دارند برای طراحی یک فضای بهینه و مجزا استفاده کرد.

ارتفاع پارتیشن به صورت متغیر طراحی می شود و زمانی که هدف استفاده از پارتیشن جداسازی محیط به صورت کامل باشد می توان از پارتیشن هایی با ارتفاع بیشتر که تا سقف را پوشش می دهند استفاده کرد که در این صورت پارتیشن تکجداره به عنوان یک سیستم جدا کننده مناسب برای جلوگیری از ورود سر و صدا می باشد و برای محیط های کاری که جداسازی محیط کاری  پرسنل از اهمیت خاصی برخوردار است می توان از پارتیشن تک جداره با ارتفاع زیاد استفاده کرد.

پارتیشن تک جداره

ساخت پارتیشن های تک جداره

این محصولات اغلب از پنل هایی با جنس های مختلف شامل شیشه و آلمینیوم یا ام دی اف ساخته می شوند.

طراحی پارتیشن های تکجداره با توجه به کاربردی که دارند به گونه ای است که بتوان قفل بر روی آن نصب کرد تا محیط خصوصی در صورت عدم استفاده به صورت امن باقی بماند.

در مورد مدل های مختلف از پارتیشن تکجداره اگرچه که گفته می شود به شکل مناسبی عایق صدا و حرارت نیستند.

البته در بین این مدل ها نوع ام دی اف نارسایی، نسبت به مدل هایی با جنس های متفاوت بیشتر است و برای ایجاد یک فضای خصوصی به شکل پوشیده و ایمن با طرح مناسب کارایی بیشتری دارد و فضای زیباتری خلق می کند.

پارتیشن تکجداره

انتخاب مناسب پارتیشن تکجداره

پارتیشن تک جداره مانند انواع دیگر پارتیشن با توجه به کاربری محل مورد نظر باید به شکلی درست انتخاب شود تا کارایی آن به شکل مطلوب مشاهده گردد.

انتخاب درست انواع پارتیشن تک جداره با توجه به دکور فضای مورد نظر و ارتفاع سقف تعیین می شود. بنا به سلیقه مشتریان ابعاد پارتیشن تک جداره به صورت سفارشی می تواند تغییر کند و هماهنگ با محیط مورد نظر تعیین شود.

نصب ساده پارتیشن تک جداره با توجه به زمان کمی که برای این امر نیاز است این محصول را به عنوان یک پارتیشن مناسب روانه بازار کرده و مشتریان زیادی دارد.

انواع پارتیشن تکجداره

رنگ و جنس پارتیشن تک جداره تاثیر بسزایی در زیباسازی محیط کاری و همین طور تطابق با دکوراسیون داخلی در هر مکانی دارد و به عنوان یک عنصر مهم در تقسیم بندی فضا به شکل مناسب می باشد. بنابراین برای انتخاب پارتیشن تک جداره بهتر است به نوع معماری فضای داخلی و هارمونی رنگ های به کار گرفته شده در محیط توجه شود.

پارتیشن تک جداره با توجه به متریال مورد نظر که برای ساخت آن در نظر گرفته شده در رنگ ها متنوعی طراحی می شود تا قابلیت کاربرد در فضایی با دکوراسیون داخلی مشخص را داشته باشد.

پارتیشن تکجداره می تواند از جنس سنگ، شیشه، پلاستیک، چوب، آهن و آلمینیوم باشد یا به صورت ترکیبی از چند متریال مختلف طراحی شود.

پارتیشن هایی با جنس ام دی اف و نئوپان طراحی شده اند که هر کدام مزایای خاص خود را دارند. البته پارتیشن ام دی اف قیمتی بالاتر دارد و دوام بیشتری را می توان برای این نوع پارتیشن تکجداره قائل شد.

مقایسه پارتیشن تکجداره با انواع پارتیشن

در مقایسه بین پارتیشن تک جداره و دیوار برای جداسازی قسمتی از فضای داخلی محیط های کاری و اداری می توان گفت استفاده از پارتیشن تکجداره با هزینه کمتر، ایجاد فضای مدرن و صرفه جویی در میزان وقت و هزینه انجام پذیر است.

پارتیشن تکجداره که از فریم و جداره ام دی اف و شیشه ساخته شده است با توجه به نوع محیط کاری و سلیقه مشتریان می تواند به صورت کوتاه، نیمه بلند و بلند مورد استفاده قرار گیرد.

با توجه به این که نورپردازی و تامین مناسب نور نقش مهمی را طراحی فضای داخلی محیط های کاری مدرن دارد استفاده از پارتیشن تک جداره که از شیشه هایی با ضخامت ۶ میلیمتری تشکیل شده است می تواند تاثیر بسزایی در ایجاد فضای دلباز و مدرن داشته باشد.

شیشه به کار گرفته شده در پارتیشن تک جداره به صورت ساده، تمام سند بلاست و سند بلاست راه مات با توجه به سلیقه مشتری تهیه می شود.

انواع مختلف پارتیشن تکجداره دارای قیمت ارزان می باشند و قفل و یراق آلات را می توان به راحتی می توان بر روی درب آن اجرا نمود تا ایمنی مناسب به وجود آید.

نوع نصب پارتیشن تکجداره اهمیت ویژه ای در محیط های اداری کوچک که دارای راهروهای باریک هستند دارد. بنابراین بهتر است نصب انواع پارتیشن تک جداره را به افراد حرفه ای که در این زمینه فعالیت دارند بسپارید.

قطر پارتیشن تکجداره نسبت به پارتیشن های دوجداره کمتر است از این رو با ضخامت کمتر فضای کمتری را اشغال می کند و برای محیط هایی با متراژ کوچک تر مناسب می باشد.

نصب انواع پارتیشن تکجداره

پارتیشن تکجداره به وسیله ستون های متعددی که دارد بر روی زمین قرار می گیرد و ثابت می شود. با استفاده از این ستون ها پارتیشن تکجداره بدون لغزندگی بر روی زمین در مکانی که نصب شده است قرار می گیرد.

پارتیشن تکجداره به صورت یک تکه و در قابل قاب های یک تکه اجرا می شود. جنس مناسب برای پارتیشن تکجداره سبب استحکام مناسب پارتیشن می شود.

پارتیشن تکجداره با ضخامت متفاوتی ساخته می شوند و برای محیط های گوناگون کاربرد متفاوتی دارند از این رو با توجه به کاربردی که برای پارتیشن در نظر گرفته شده و مساحت محل مورد نظر می توان از انواع پارتیشن تکجداره با ضخامت زیاد یا کم استفاده کرد.

 

به اشتراک بگذارید:

دیدگاه ها بسته شده اند.